O nama

M&G Electronic d.o.o. je svojim uspešnim poslovanjem od 1990. godine pa do danas prerastao u CENTAR elektronike sa izuzetno širokim asortimanom robe.

Svrstava se u red prvih i vodećih u Srbiji za prodaju elektronskog materijala, komponenata, alata, pribora i rezervnih delova za audio, video i ostale elektronske uredjaje.

Raspolažemo sa preko 30.000 različitih elektronskih komponenata. Kataloškom prodajom robe sa lagera brzom, efikasnom i sigurnom isporukom stekli smo poverenje mnogih kupaca. Uspostavili smo saradnju sa preko 5.000 firmi iz naše zemlje i sa preko 25.000 kupaca. Isporučili smo stotine hiljada delova kupcima širom naše zemlje: velikim industrijskim sistemima za proizvodnju i održavanje elektronskih uredjaja i mašina u procesima proizvodnje, servisima za popravku radio, video, TV i ostalih elektronskih uredjaja, fakultetima i stručnim školama, kao i amaterima čiji je hobi - elektronika.

U proteklom periodu uložili smo mnogo vremena, ljubavi i rada trudeći se da obezbedimo što veći broj elektronskog materijala i komponenata, da prikupimo što više informacija i podataka o zamenama i tehničkim karakteristikama i da poslovni prostor organizujemo prema svetskim standardima kako bi elektroniku učinili dostupnijom i približili je Vama, ljubiteljima elektronike.

Nudimo Vam podatke za više od 30.000 elektronskih delova i preko dva miliona informacija o tehničkim podacima i karakteristikama komponenata.

Naš stalni zadatak je da daljim radom i neprekidnim zalaganjem kupci budu uvek zadovoljni našim uslugama.

Vaše poverenje je podsticaj za naš dalji rad.

S poštovanjem, Vaš
M&G Electronic